Štik - "točka na i" u uređenju interijera

Datum objave: 29.09.2020.

Posebnost u našoj ponudi, koja će svakom tekstilu dati "točku na i" i učiniti ga baš vašim, je aplikacija loga, naziva ili imena na naše artikle. Naša proizvodnja tekstila opremljena je strojem za vezenje - Tajima TFMX-IIC 1206 koji nam omugućuje prijenos dizajna direktno na artikle. 

U slučaju da nemate vlastiti logo ili želite neku posebnu aplikaciju, u mogućnosti smo vam ponuditi prijedoge dizajna u skladu s vašim željama. Također naš tim dizajnera može vam ponuditi simulaciju i prilagodbu vašeg postojećeg logotipa te ga po potrebi prilagoditi odabranim artiklima. 

Zbog lakoće održavanja, kod opremanja apartmana ali i domova, najčešći odabir je bijela pamučna ili satenska posteljina. Dekorativni vez na jastučnicama i navlakama, u ovom slučaju je savršen način za diskretan dekor ili personalizaciju neutralne bijele posteljine.

Priču s personalizacijom apartmana zaokužujete s vezom na ručnicima koji će osim kao dekoracija, poslužiti i kao olakšano raspoznavanje vaših ručnika u praoni. Uporabom kvalitetnog konca, osiguravamo postojanost boja i njihovu svježinu i kod pranja na visokim temperaturama.

Želite li poseban poklon isticanjem imena, poruke ili nekog dekorativnog znaka/elementa, opet je štik taj koji će dati "točka na i" vašem poklonu.

na vrh